Publisert: 15. februar 2013

Les vårt oppdaterte temaark om assistert befruktning nå.

Temaark om assistert befruktning - miniatyrbilde av forsidenDu kan lese temasiden om assistert befruktning på nett, eller laste ned stoffet som fire-siders temaark i pdf-format.

Våre temasider om bioteknologi, genetikk og etikk er et populært tilbud. De brukes mye av lærere og elever i videregående skole, og av andre som trenger pålitelig og lett tilgjengelig bakgrunnsinformasjon.

I tiden som kommer vil vi gjøre vi noen endringer for å sikre at stoffet holder seg oppdatert.

For det første går vi gjennom og oppdaterer stoffet. Vi har nettopp publisert den oppdaterte versjonen av temaarket om assistert befruktning. Nye utgaver av temaarket om gentester og temaarket om gentesting av befruktede egg (PGD) er like rundt hjørnet. Ettersom vi oppdaterer innholdet kommer arkene også i nytt design.

For det andre er vi i ferd med å avvikle tilbudet om trykte temaark til skoler og andre. I stedet vil vi tilby arkene som pdf-filer som man selv kan laste ned, skrive ut og eventuelt kopiere opp. Dette gjør det mye lettere å holde stoffet oppdatert. Samtidig sparer vi kostnader til trykking og porto. Temastoffet fra arkene finnes også som vanlig nettsider.

Temasidene er de mest besøkte sidene på vårt nettsted. Vi mottar gjerne tilbakemeldinger fra brukerne om tilbudet!